Κάνουμε πλήρεις αποκαταστάσεις στόματος για να θεραπεύσουμε προβλήματα που παρουσιάζονται στο στόμα. Τέτοιες εργασίες είναι π.χ τα σφραγίσματα, οι εξαγωγές, η ενδοδοντική θεραπεία (απονεύρωση), θήκες, γέφυρες.

Η ομάδα μας έχει την πείρα στο να δημιουργεί λύσεις για όλες τις περιπτώσεις. Και είμαστε εκπαιδευμένοι να το κάνουμε γρήγορα!

Στόχος μας είναι να εγκαθιστούμε σταθερές προσθετικές κατασκευές, για να μπορέσετε να απαλλαγείτε από τις κινητές τεχνητές οδοντοστοιχίες

Γιατί; Γιατί η ποιότητα ζωής αρχίζει όταν μπορείτε να απολαύσετε το γεύμα σας χωρίς περιορισμούς

Η διάγνωση για τις πλήρεις αποκαταστάσεις γίνεται με 3D ακτινογραφίες όπως η Υπολογιστική Τομογραφία Κωνικής Δέσμης (Cone Beam Computer Tomography) της άνω και κάτω γνάθου.

Με τον εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας που διαθέτουμε, κρατάμε τα επίπεδα της ακτινοβολίας στην οποία εκτίθεται ο ασθενής πολύ χαμηλά. Για να γίνει πιο κατανοητό: Όταν ταξιδεύουμε για πάνω από μία ώρα με αεροπλάνο δεχόμαστε από τον ουρανό περισσότερη ακτινοβολία απ’ ό,τι με τον τομογράφο CBCT.

Οι τομογράφοι CBCT δεν δίνουν σήμερα στους οδοντιάτρους μόνο τις απαραίτητες πληροφορίες σε τρισδιάστατη μορφή, κάτι που σημαίνει ότι μπορούμε πια να δούμε πραγματικά μέσα στο οστό της γνάθου και να να κάνουμε τη σωστή διάγνωση. Μπορούμε ακόμα και να χρησιμοποιήσουμε τις εκτενείς αυτές πληροφορίες για να σχεδιάσουμε ψηφιακά τη θεραπεία.

Συχνά μπορούμε να διαμορφώσουμε το τελικό σχέδιο αποκατάστασης πριν καν κοιτάξουμε μέσα στο στόμα του ασθενούς.

Για παράδειγμα, με αυτό τον τρόπο ετοιμάζουμε χειρουργικoύς «οδηγούς» για την τοποθέτηση εμφυτευμάτων με υπολογιστική καθοδήγηση.

Αυτό σημαίνει ότι μπορούμε να τοποθετήσουμε εμφυτεύματα χωρίς χειρουργική επέμβαση και να έχουμε έτοιμα τα προσθετικά μέρα την ημέρα της επέμβασης.

Σημαίνει επίσης ότι ένας ασθενής με αφαιρούμενη τεχνητή οδοντοστοιχία μπορεί να έχει νέα, μόνιμα δόντια στη στιγμή.

Αυτό είναι που ονομάζουμε «Δόντια σε μία μέρα».

Η ομάδα του Creemers Dental Center παρέχει αυτήν την εξαιρετικά προηγμένη οδοντιατρική τεχνολογία.