Επαγγελματική λεύκανση δοντιών με άμεσα και διαρκή αποτελέσματα

Τα δόντια σας μπορεί να έχουν στίγματα ή να έχουν αποχρωματιστεί εξαιτίας του καπνίσματος, κάποιων τροφών και ποτών όπως ο καφές, το κόκκινο κρασί κλπ ή απλώς από το πέρασμα του χρόνου.

Η ομάδα του Creemers Dental Center σας προσφέρει λεύκανση Zoom σε μία μόλις επίσκεψη των 45 λεπτών με άμεσα και εκπληκτικά αποτελέσματα.

TΤα δόντια σας μπορούν να γίνουν μέχρι και 8 τόνους φωτεινότερα.

Επιλέγουμε τη λεύκανση Zoom γιατί είναι μία επαγγελματική μέθοδος από τη Phillips που αφαιρεί ακόμα και τα πιο μικρά στίγματα με καταπληκτικά και μακροχρόνια αποτελέσματα σε μία επίσκεψη.

Το Zoom χρησιμοποιείται συχνά ως συμπληρωματική εργασία κατά την τοποθέτηση όψεων και θηκών.

Η θεραπεία Zoom γίνεται ως εξής:

  1. Πρώτα κάνουμε επαγγελματικό στοματικό καθαρισμό/αφαίρεση πλάκας.
  2. Μετά προστατεύουμε τα ούλα.
  3. Απλώνουμε στην επιφάνεια των δοντιών ένα gel με βάση το υπεροξείδιο του υδρογόνου. Με την επίδραση του φωτός από την ειδική λυχνία Zoom το οξυγόνο ενεργοποιείται, έτσι ώστε να μπει στην οδοντίνη και το σμάλτο, καλύπτοντας στίγματα και δυσχρωμίες.
  4. Μετά τη θεραπεία θα φύγετε από την κλινική με λευκότερο και φωτεινότερο χαμόγελο, ενώ είστε ελεύθεροι να φάτε και να πιείτε. Να είστε όμως προσεκτικοί για λίγες μέρες με τον καφέ, το κόκκινο κρασί και τα τρόφιμα με έντονες χρωστικές.
Πριν
Πριν
Μετά
Μετά

Λεύκανση ή όψεις;

Η λεύκανση κάνει πιο φωτεινά τα δόντια αλλά δεν διορθώνει ρωγμές, μικροσπασίματα και δεν βοηθά όταν η ευθυγράμμιση των δοντιών σας δεν είναι τέλεια.

Λύση σε αυτές τις περιπτώσεις είναι οι όψεις και σε συνδυασμό με αισθητική θεραπεία τα αποτελέσματα είναι απλώς άψογα.

Η βλάβη που έχει προκληθεί στα δόντια σας λόγω του χρόνιου καπνίσματος και της κατανάλωσης καφέ και κρασιού, μπορεί να διορθωθεί σε μόλις μία επίσκεψη.