Τα ενθέματα Υαλουρονικού Οξέος ελαττώνουν τις ρυτίδες γύρω από το στόμα και τη μύτη.
To Υαλουρονικό Οξύ είναι ένα δομικό και ενυδατικό συστατικό φυσικής προέλευσης που βρίσκεται σε όλο το δέρμα.
Με την πάροδο του χρόνου, η ποσότητα Υαλουρονικού Οξέος στο σώμα μειώνεται οδηγώντας σε απώλεια όγκου και αύξηση των ρυτίδων στο πρόσωπο.
Με το Juvederm μπορούμε να επιτύχουμε ένα νεότερο και με πιο φυσική όψη πρόσωπο σε μόλις μία επίσκεψη στο ιατρείο μας. Η θεραπεία διαρκεί περίπου έως ένα χρόνο μέχρι το συστατικό να απορροφηθεί φυσικά και με ασφάλεια από το σώμα.
Το Υαλουρονικό Οξύ είναι μια φυσική ουσία που υφίσταται σύνθεση για να είναι ασφαλής, μη αλλεργιογόνα και απολύτως διασπώμενη. Έτσι δεν χρειάζεται προκαταρκτική εξέταση και δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε ότι μπορεί να έχετε αλλεργική αντίδραση.

Μπορούμε να ανανεώσουμε την εμφάνισή σας εξαλείφοντας σημάδια φθοράς και γήρανσης, όπως είναι:

 • Οι ρυτίδες, οι χαρακιές, οι ρυτίδες έκφρασης.

 • Τα ανάγλυφα σημάδια, οι ουλές και άλλες επιφανειακές βλάβες στο δέρμα.

 • Απώλεια πληρότητας, ιδίως στα χείλη.

Αυξητική χειλιών, ένεση και ενθέματα – Προετοιμασία και διαχείριση

Λόγοι για να σκεφτείτε τη βελτίωση των χειλιών:

 • Τα χείλη σας μπορεί να είναι αναλογικά λεπτότερα σε σχέση με τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του προσώπου σας.

 • Τα χείλη σας μπορεί να έχουν γίνει λεπτότερα και λιγότερο γεμάτα με την πάροδο του χρόνου.

 • Μπορεί να μην έχετε συμμετρικά χείλη και σχήμα στόματος.

 • Όταν χαμογελάτε, φαίνεται πολύ μεγάλο μέρος των ούλων σας.

Πριν από τη διαδικασία της ένεσης στα χείλη, πρέπει να αποφύγετε:

 • Τις μάσκες ασπιρίνης ή τις μάσκες ασπιρίνης που περιέχουν προϊόντα για να ελαχιστοποιούν τους μώλωπες. Αποφύγετέ τα για πολλές μέρες πριν και οπωσδήποτε την εβδομάδα πριν την επίσκεψη για την ένεση.

 • Φάρμακα που αραιώνουν το αίμα και μπορεί να προκαλέσουν επιπλέον μώλωπες.

 • Το κάπνισμα. Αυτό θα εξασφαλίσει ταχύτερη επούλωση.

 • Ενημερώστε μας αν έχετε έρπητα. Μπορούμε να σας γράψουμε μια αντιβίωση για να αποτρέψουμε την εμφάνιση έρπητα μετά την ένεση του ενθέματος στα χείλη.

 • Ενέσεις με Restylane και Juvederm διαχείριση.

 • Οι μη χειρουργικές ενέσεις ενθεμάτων έχουν πολύ μικρό χρόνο ανάρρωσης. Μπορείτε να λάβετε την κατάλληλη περιποίηση κατά την πρώτη συμβουλευτική σας επίσκεψη και να ακολουθήσετε την καθημερινή σας ρουτίνα μετά τη διαδικασία. Πρήξιμο και μώλωπες όντως συμβαίνουν και είναι αναμενόμενα σε κάποιο βαθμό. Κάποιοι ασθενείς εμφανίζουν λίγους μώλωπες και πολύ πρήξιμο και το αντίθετο.

 • Τη διαδικασία ανάρρωσης από αυξητική χειλιών, ένεση ή ενθέμετα.

Το πρήξιμο ελαττώνεται μετά από μερικές ημέρες στους περισσότερους ασθενείς. Βάζοντας πάγο στα χείλια την πρώτη ημέρα μπορεί να βοηθήσει στη μείωση του πρηξίματος και των μωλώπων. Συνιστούμε να αποφεύγετε οποιαδήποτε φυσική δραστηριότητα, όπως π.χ. τη γυμναστική, για 24 ώρες μετά τη διαδικασία. Είναι φυσιολογικό αν δείτε ότι η μια πλευρά του χείλους είναι πιο πρησμένη από την άλλη μέχρι να υποχωρήσει όλο το πρήξιμο. Το πρήξιμο μπορεί να διαρκέσει δύο εβδομάδες σε κάποιους ασθενείς.

Τι πρέπει να αποφύγετε μετά την ένεση ή την τοποθέτηση ενθεμάτων;

Μην κάνετε μασάζ στα χείλη σας μέχρι και δύο εβδομάδες μετά το πέρας της διαδικασίας. Αυτό μπορεί να επηρεάσει την τοποθέτηση του υλικού. Μόνο οι παγοκυψέλες βοηθούν στη διαδικασία επούλωσης. Αν ασκείστε τακτικά, απέχετε μία μέρα από την άσκηση για να βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχει επιπλέον πρήξιμο στα χείλη λόγω της έντονης φυσικής δραστηριότητας Παρότι μπορείτε να ξαναρχίσετε τις κανονικές δραστηριότητες μια μέρα μετά τη διαδικασία, προγραμματίστε τη διαδικασία αρκετές μέρες πριν από κάποιο σημαντικό συμβούλιο ή meeting.

Ένα τέλειο χαμόγελο είναι πάντα ένα ελκυστικό στιλ

Το ενέσιμο Υαλουρονικό Οξύ χρησιμοποιείται για αυξητική χειλιών και περιστοματική αυξητική που διορθώνει τις ρυτίδες, τις «ρυτίδες του καπνιστή» κλπ.
Πλήρης ανανέωση χαμόγελου.

Δεν είναι όλα τα χείλη ίδια.

Ο αισθητικός οδοντίατρος είναι ο ειδικός στο να πραγματοποιεί τη διαδικασία για τη βελτίωση των χειλιών και της γύρω περιοχής.

Τα δόντια και η συνολική δομή του στόματος μπορεί να παίζουν σημαντικό ρόλο στον καθορισμό του σχήματος των χειλιών.

Η τοποθέτηση του ενθέματος πιο κοντά στα δόντια θα προσφέρει μια φυσική ευθυγράμμιση και θα μειώσει τις «ρυτίδες του χαμόγελου» που βαθαίνουν με την πάροδο του χρόνου.

O ειδικός αισθητικός οδοντίατρος μπορεί να συνδυάσει τη γνώση του για τη στοματική κοιλότητα όταν εκτελεί μια επέμβαση αυξητικής χειλιών. Έτσι δημιουργεί μια πλήρη ανανέωση της εικόνας του στόματος και του χαμόγελου.

Τι είναι το Botox;

Η κοσμητική Botox είναι μια γρήγορη, ασφαλής επέμβαση, σχεδιασμένη να μειώνει προσωρινά τις ρυτίδες έκφρασης ανάμεσα στα φρύδια, στο μέτωπο και το λεγόμενο «πόδι της πάπιας» στα άκρα των ματιών. Αυτή η διαδικασία είναι εγκεκριμένη από την FDA (Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ) και περιλαμβάνει μια σειρά από μικρές ενέσεις μιας καθαρής πρωτεΐνης απευθείας μέσα στο μυ. Τα αποτελέσματα διαρκούν συνήθως μέχρι 6 μήνες, όταν και η θεραπεία μπορεί να επαναληφθεί για συνεχή και μακροχρόνια αποτελέσματα.

Πώς γίνεται το Botox;

Η διαδικασία του Botox γίνεται στο ίδιο το ιατρείο μας και παίρνει κανονικά μόνο μερικά λεπτά. Χρησιμοποιούμε μια πολύ λεπτή βελόνα για να εγχύσουμε την αραιωμένη βοτουλινική τοξίνη τύπου Α μέσα στο στοχευμένο μυ του προσώπου. Μόλις αρχίσει η επίδραση του Botox, οι μύες του προσώπου σας θα εμφανιστούν ξεκούραστοι και χωρίς ρυτίδες, αφήνοντάς σας με μια πολύ πιο νεανική και ανανεωμένη εμφάνιση.

Είμαι ένας καλός υποψήφιος για Botox;

Αν θέλετε να απαλλαγείτε από λεπτές γραμμές και ρυτίδες, το Botox είναι η τέλεια λύση για σας. Είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό, καθώς μειώνει τις ζάρες στο μέτωπο, το «πόδι της πάπιας» και τις «ρυτίδες χαμόγελου» από τη μύτη μέχρι τις γωνίες του στόματος.

Τι πρέπει να προσέξω μετά την επέμβαση Botox;

Το Botox αποκαλείται εύστοχα «επέμβαση του μεσημεριανού διαλείμματος», γιατί επιτρέπει στους ασθενείς να έχουν από ελάχιστο έως καθόλου διάστημα αποχής από τις δραστηριότητές τους. Μετά την ένεση, είστε ελεύθεροι να συνεχίσετε τις καθημερινές σας δραστηριότητες αμέσως. Δεν υπάρχουν τομές, επίδεσμοι κλπ. και οι παρενέργειες περιορίζονται τυπικά σε κάποιους ελαφρούς μώλωπες. Σας συμβουλεύουμε ωστόσο να μην ξαπλώσετε για τουλάχιστον 4 ώρες ή να ξύσετε την περιοχή της επέμβασης για τουλάχιστον 12 ώρες μετά την επέμβαση. Αυτό θα μπορούσε να προκαλέσει μετακίνηση του διαλύματος σε άλλες περιοχές του σώματος.

Ποια είναι τα τυπικά αποτελέσματα του Botox;

Οι ασθενείς μας που υποβάλλονται σε Botox είναι απολύτως ικανοποιημένοι με τα αποτελέσματα, που περιλαμβάνουν ένα νεότερο και πιο ελαστικό δέρμα. Είναι, ωστόσο, σημαντικό να θυμάστε ότι το Botox δεν είναι μόνιμη λύση. Τα αποτελέσματα διαρκούν από 4 έως 6 μήνες όταν και τελικά το δέρμα θα αποκτήσει ξανά την ικανότητά του να συσπάται και οι ρυτίδες θα εμφανιστούν πάλι. Σε αυτό το σημείο συνιστώνται συμπληρωματικές ενέσεις. Οι περισσότεροι ασθενείς παρατηρούν σημαντικά αποτελέσματα σε 2 έως 4 ημέρες. Τα πλήρη αποτελέσματα από την ξεκούραση των στοχευμένων μυών παρουσιάζονται σε διάστημα μέχρι 2 εβδομάδων.

Με το Botox μπορούμε να διορθώσουμε το λεγόμενο «ουλώδες χαμόγελο» και πολλά άλλα.

Πριν
Πριν
Μετά
Μετά
Πριν
Πριν
Μετά
Μετά
Πριν
Πριν
Μετά
Μετά
Πριν
Πριν
Μετά
Μετά